Genç MAKİADdan SMMMOya ziyaret

Genç MAKİADdan SMMMOya ziyaret


MALATYA (A.A) - Genç Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Yönetim Kurumu Başkan Yardımcısı Yasin Aydoğan ile beraberindeki heyet, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı görevine getirilen Ramazan Bozkurtu ziyaret etti.
     Bozkurta yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Aydoğan, genç ve girişimci ruha sahip iş adamlarıyla daha geniş kitlelere ulaşarak Türkiyenin ve Türk toplumunun aynı zamanda Malatyanın demokratik ve planlı bir düzen içinde kalkınıp, sanayi, ticari, ekonomik, eğitim ve kültür düzeyinin geliştirilmesine katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi.
     Düzenli olarak toplantılar gerçekleştirdiklerini anlatan Aydoğan, toplantılarda Malatyanın, sanayi ve ticari sorunlarına ne gibi faydaları olabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.
     Malatya SMMMO Başkanı Bozkurt da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiyenin ve Malatyanın sorunlarına hep birlikte çözüm bulmanın herkesi görevi olduğunu belirtti.
     Özellikle her türlü siyasi endişelerden uzak olarak sorunların çözümüne katkı sunmaya gayret edilmesi gerektiğini ifade eden Bozkurt, kayıt dışı ekonominin kayda alınmasının, Türkiyenin geleceği ve refahıyla ekonomik ve sosyal adaletin sağlanmasında önem arz ettiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Genç MAKİADdan SMMMOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER