Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı:

Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı: Bizlerin genel hedefi, milli ve manevi değerlerimiz ışığında, evrensel gelişmeleri değerlendirerek, insanlığın hayat ve refah seviyesinin artması için gayret göstermektir


KONYA (A.A) - Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ali Özbuğday ve Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi.
     Özbuğday, MÜSİAD Konya Şubesinde düzenlenen programda, bu programı organize etmekteki amaçlarının basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni dönem Genç MÜSİAD yönetimini tanıtmak olduğunu söyledi.
     Genç MÜSİAD çalışmalarının, MÜSİAD bünyesinde, idealist, heyecanlı ve kararlı bir grup genç tarafından başlatıldığını belirten Özbuğday, bugün 2 bin 100e yakın üyesiyle Türkiye çapında faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getirdi.
     Genç MÜSİAD Konya Şubesinin kuruluşu hakkında bilgiler veren Özbuğday, şunları kaydetti:
     Genç MÜSİAD Konya Şubesi olarak yeni dönem yönetimde 8 yeni arkadaşımızla birlikte toplam 20 kişilik bir yönetim kurulu yapısı oluşturduk. Bizlerin genel hedefi, milli ve manevi değerlerimiz ışığında, evrensel gelişmeleri değerlendirerek, insanlığın hayat ve refah seviyesinin artması için gayret göstermektir.
     Bu çalışmalar neticesinde ulaşmak istediğimiz temel amaç yüksek ahlak ve yüksek teknolojidir. Özelde hedefimiz ise 2023 idealinde Konyanın ihracat hedeflerinin üstüne çıkan bir ticaret yapısına ulaşması ve kentin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesidir. Genç MÜSİAD özetle, işbirliğinin yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan, toplumun kültür değerlerine ve ticaret ahlakına bağlı iş adamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformudur.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER