Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Mersinde

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Mersinde -(Akdeniz Oyunları) Oyunlar gelir geçer, ama oyunlar için yapılan her şey miras olarak Mersinde kalacak. Bu oyunlar sayesinde Mersin bir olimpiyat kenti haline gelecek (Fotoğraflı-Gör


MERSİN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mersinde düzenlenecek 2013 Akdeniz Oyunlarına ilişkin Oyunlar gelir geçer, ama oyunlar için yapılan her şey miras olarak Mersinde kalacak. Bu oyunlar sayesinde Mersin bir olimpiyat kenti haline gelecek dedi.
     2013 Akdeniz Oyunları kapsamında yapımı devam eden Mersin Stadyumunu inceleyen Kılıç, daha sonra Hastane Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
     Gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim bölgesi olan Samsundan sonra en sık geldiği kentin Mersin olduğunu söyledi.
     Yaptığı esnaf ziyaretleriyle vatandaşlarda Akdeniz Oyunlarına ilişkin farkındalık yaratmak istediğini anlatan Kılıç, Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan tesislerin, Mersinlilerin hizmetinde olacağını dile getirdi.
     Mersinlilerden bu tesislere sahip çıkmalarını istediğini ifade eden Kılıç, Oyunlar gelir geçer, ama oyunlar için yapılan her şey miras olarak Mersinde kalacak. Bu oyunlar sayesinde Mersin bir olimpiyat kenti haline gelecek. Mersin bir spor kenti haline gelecek. Mersinin vitrini ve vizyonu, yapılan yatırımlar sayesinde baştan sona yenileniyor. Tabi ki bu hareket Mersinin esnafına, sanayicisine, iş adamına, şehrin genel anlamda ekonomisine çok önemli katkılar getirecek. Bütün bu güzelliklerin hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.
     Bakan Kılıç, esnaf ziyaretinin ardından bir otelde basına kapalı olarak, federasyon başkanları ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleriyle toplantı yaptı.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Mersinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER