Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: -Allahın izniyle Türk milletinin bileği bükülmez, sırtı yere gelmez


SAMSUN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Allahın izniyle Türk milletinin bileği bükülmez, sırtı yere gelmez dedi.
     Bakan Kılıç, Bafra ilçesindeki Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Şevket Aşçı Turizm Fakültesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Bafrada yapılan hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini söyledi.
     İlçeye fakülte kazandırmanın heyecanı içinde olduklarını anlatan Kılıç, projenin gerçekleşmesi için ortaya koydukları çabayı da vatandaşların bildiğini belirtti.
     Aşçı ailesine desteklerinden dolayı teşekkür eden Kılıç, Buradaki tesis 7 milyon 350 bin liraya tamamlanacak. Aile bu işin arkasında sapasağlam duruyor, kaya gibi duruyor diye konuştu.
     Bakan Kılıç, Bafraya her geldiklerinde bir açılış ya da temel atma töreni gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Yapılan hizmetler saymakla bitmiyor. Hayırseverler işin içinde, devletimiz, hükümetimiz işin içinde. Allahın izniyle Türk milletinin bileği bükülmez, sırtı yere gelmez. Bu hizmetler sayesinde eğitim kurumları açılıyor. Evlatlarımız çok iyi eğitimler alacak. Geleceğe çok sağlam şekilde hazırlanacaklar. Bu eserleri yapanların hayırla yad edilmesini sağlayacaklar.
     Hayırseverlerin yatırımlarının devletin yatırımlarıyla birleşmeye devam edeceğini dile getiren Kılıç, hayallerin gerçek olacağını sözlerine ekledi.
     Konuşmasının ardından Kılıç, Aşçı ailesine çeşitli hediyeler takdim etti. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan da Aşçı ailesi adına Kaya Aşçıya plaket verdi.
     Kılıç ve beraberindekiler daha sonra ilçedeki Bafra Sentetik Çim Futbol Sahasının açılışını gerçekleştirdi.
     Ardından Yakakent ilçesine geçen Kılıç, burada esnafı ziyaret etti.
    
     Muhabir: Fatma Kalay / Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER