Giresunda, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı

Giresunda, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı


GİRESUN (A.A) - Giresunda, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programının açılışı yapıldı.
     Vali Dursun Ali Şahin, Valilik Toplantı Salonundaki programın açılış konuşmasında, programa dahil olan kişilere KOSGEB aracılığıyla ödenek verileceğini, katılımcıların aldıkları eğitimle bunu birleştirerek güzel işlere imza atacaklarına inandığını söyledi.
     Şahin, iş adamlığının dürüst olması gerektiğini ifade ederek, Yanınızda çalıştıracağınız işçilerin hakkını verin. Az ve öz kazanın ama helal, yasal yoldan kazanın. Yavaş ve emin adımlarla hedefine ulaşanlar kalıcıdır. Hedefe ulaşmanın yolu doğruluktan, dürüstlükten geçer. Çorbana ne doğrarsan kaşığına da o gelir dedi.
     Eğitim programına katılarak girişimci olacak kişilerin başarısının Giresunun, Giresunun başarısının da Türkiyenin başarısı olduğuna değinen Vali Şahin, Azim ve kararlılığınız, ortaya koyduğunuz cesaretle ben bunu başaracağım dediğinizde hedefinize ulaşır, başladığınız işte neticeye varırsınız. Eğitim bütün kapıları açan bir anahtardır. Bu anahtarla iş yerinizin kapısını açacaksınız.
     KOSGEB İl Müdürü Mustafa Kurt ise bu yıl toplamda 360 kişiye eğitim vereceklerini ve eğitim sayesinde katılımcıların doğru iş planı yapmayı öğrenerek kendilerine yön verebilecek seviyeye geleceklerini söyledi.
     (ANL-GL-İSM)
<< Önceki Haber Giresunda, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER