Giresunda basın mensupları arasında masa tenisi

Giresunda basın mensupları arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi


GİRESUN (A.A) - Giresunda, Koşabiliyorken Koş projesi kapsamında Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Giresun Gazeteciler derneği işbirliğinde basın mensupları arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, 19 Eylül Spor Salonunda düzenlenen turnuvada yaptığı konuşmada, il merkezindeki ve ilçelerdeki basın mensuplarını bir araya getirerek sporu kitlelere yaymak amacıyla masa tenisi turnuvası düzenlediklerini söyledi.
     Gazetecilerin masa tenisi turnuvasına katılarak sporun yayılmasında öncülük ettiklerini ifade eden Atlı, Halkımız basınımız da spor yapıyor biz niye yapmıyoruz diye düşündürebilir. Vatandaşlarımız bunu görürse bu organizasyon bir örnek olur. Salonlarımıza, sahalarımıza, spor tesislerimize gelir çalışmalarını yaparlar dedi.
     Atlı, turnuvayla birlikte 2016 olimpiyatlarında Türk sporcularının madalya alabilmesi Giresunda yapacakları çalışmaların ilk adımı olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:
     Bu turnuvayla ilimizde ilk adımı atmış olduk. Amaç olimpiyatlara sporcu vermek için basınımızın da desteğini almak. Basın bu konuda bizim için önemli. Bizim spor tesislerimiz herkese açık, gelip isteyen herkes spor yapabilir. Deneyimli antrenörlerimiz var. Vatandaşlarımız onlardan da yararlanabilirler. Antrenörlerimiz halkımızın emrindedir. Tüm Giresun halkını spor yapmaya davet ediyoruz. Ben turnuvaya katılan tüm basın mensubu arkadaşlara teşekkür ediyorum.
     Turnuvada, Murat Erdoğan birinci, Mesut Erdoğan ikinci, Suat Tonkaz üçüncü, Sinan Yıldız ise dördüncü oldu.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Giresunda basın mensupları arasında masa tenisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER