Giresun Üniversitesine üstün katkı ödülü

Giresun Üniversitesine üstün katkı ödülü


GİRESUN (A.A) - Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Karadeniz Havzası Üniversiteler Ağının Karadeniz Bölgesindeki akademik işbirliğine üstün katkıda bulunduğu gerekçesiyle Giresun Üniversitesini ödüle layık gördüğünü bildirdi.
     Attar, rektörlük binasında düzenlediği basın toplantısında, üniversite olarak temel felsefelerinin, Karadeniz Bölgesinin kıyıdaş ülkeleri arasında barışa, dostluk ve güvenliğe hizmet eden bir deniz ve bölge olması olduğunu söyledi.
     Giresun Üniversitesinin bu yaklaşımın öncülüğünü yapan uluslararası bir üniversite olması arzusunu gerçekleştirdiklerini dile getiren Attar, Bu yolda hızla ilerliyoruz. Karadeniz havzasının parlayan yıldızı ve bölgenin barış elçisi olarak varlık göstermek istiyoruz dedi.
     Bölgenin barışına ve huzuruna katkı sunacak akademik alt yapı ve girişimlerin kendilerine ödül getirdiğine dikkati çeken Attar, Giresun Üniversitesi uluslararası çok önemli bir ödüle layık görüldü. Bu son derece gurur verici ve hepimizi mutlu eden bir konu oldu. Yeni kurulan, daha çiçeği burnunda olan küçük ve çok yeni bir üniversiteyiz. Ancak çok büyük ve çok iddialı projelerle kendisini uluslararası arenada tanıtan bir üniversite durumuna geldik diye konuştu.
    
     Muhabir: Veysel Kara
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Giresun Üniversitesine üstün katkı ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER