Goalball takımı, davul zurna eşliğinde halay

Goalball takımı, davul zurna eşliğinde halay çekti -Aksarayda yükselme grubu karşılaşmalarından kupayla dönen Antalya ekibi, davul zurnalı karşılamada halay çekerek kutlama yaptı


ANTALYA (A.A) - Aksarayda yapılan Kulüpler Goalball erkekler ve bayanlar yükselme grubu müsabakalarından kupayla dönen Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü oyuncuları, memleketlerindeki davul zurnalı karşılamaya halay çekerek eşlik etti.
     Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler Goalball erkekler ve bayanlar yükselme grubu müsabakaları Aksarayda tamamlandı. Oynadıkları 3 karşılaşmadan aldığı galibiyetle Antalyaya başarıyla dönen Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü sporcularını, aileleri ve kulüp yöneticileri davul zurna ile karşıladı.
     Aksu ilçesinde karşılanan sporcular, kendilerini taşıyan minibüsten inerek yakınlarına sarılarak sevinçlerini paylaştı. Aileler çocuklarının başarısını halay çekerek kutladı. Bir ara davul zurna eşliğinde çalınan halaya tempo tutun sporcular da kol kola girip halay çekmeye başladı.
     Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü Goalball Takımı oyuncusu Özgür Koca, davul ve zurnanın sürpriz olduğunu, karşılamaya katılanların mutluluklarının ise yorgunluğu unutturduğunu söyledi.
     Müsabakalarda başarılı olacaklarına inanarak karşılaşmalara çıktıklarını anlatan Koca, Biz bir takım oyunu içinde başarılı olduk. Az önce de takım oyunu içinde halay çekmeye çalıştık. Birbirimizin eksiklerini tamamlayarak halayın da üstesinden geldik. Şimdiye kadar halay çektiğimi düşünüyordum ama emin değildim ilk kez halayı burada çektiğime inanıyorum dedi.
     Takım antrenörü Muharrem Toksun da sporcularının inanarak maçlara çıktığını, elde edilen başarıdan gurur duyduğunu söyledi. Toksun, goalball branşında Antalyada yeni bir takım olduklarını ancak katılan 30a yakın takım arasından başarıyla sıyrıldıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Goalball takımı, davul zurna eşliğinde halay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER