Gölbaşında kısa kısa

Gölbaşında kısa kısa -Alman meclis üyelerinin Gölbaşı Belediyesi ziyareti


ADIYAMAN (A.A) - Almanyanın Geislingen Belediyesinin 16 meclis üyesi Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemiri makamında ziyaret etti.
     Başkan Özdemir, bir süre görüşme yaptığı Alman heyetin yapmış olduğu ziyaretin önemli olduğunu ve bölge kültürünün tanınması açısından da bir fırsat olduğunu ifade etti.
     Başkan Özdemir, kendisinin de bir dönem Almanyada öğretmenlik yaptığını belirterek, heyete Gölbaşının simgesi kuru peygamber üzümünden ikram etti.
     Özdemir, ziyaretin ardından heyete ilçeyi gezdirirken, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan da heyete eşlik etti. Alman heyet, Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi, Gölbaşı Lisesi, 1 Nisan Anaokulu, Gölbaşı Kız Öğrenci Yurdu, halı atölyesi ve spor kompleksini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
    
     -Kaymakamlık futbol turnuvası sona erdi
    
     Gölbaşı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve sona eren futbol turnuvasının şampiyonu Belörenspor oldu.
     Gölbaşı Şehir Stadında yapılan ve 19 takımın mücadele ettiği turnuvada, finale kalan Belörenspor, rakibi Yeşilovasporu 2-1 yenerek şampiyonluğu kazandı. Turnuvada, Yeşilovaspor ikinci, Karaburun köyü takımı ise üçüncü oldu.
     Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Emniyet Müdürü Orhan Tor ve Belören Belediye Başkanı Ali Çiçek tarafından turnuvada dereceye giren takımlara kupaları verildi.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gölbaşında kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER