Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı:

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı: -Kanal Park Projesini, 9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği kapsamında hizmete sunacağız


ANKARA (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Kanal Park Projesini, 9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği etkinlikleri kapsamında hizmete sunacaklarını söyledi.
     Odabaşı, yaptığı açıklamada, Kanal Park Projesinin, Gazi Osman Paşa Mahallesinden başlayıp, Şehit Ali Gaffar Okan Caddesine kadar uzanan 332 metrelik bölümün düzenlenmesini kapsadığını belirtti.
     Odabaşı, Su kanalının etrafında yapılan düzenlemelerle hem Gölbaşılılara hem de Gölbaşını ziyarete gelenlere yeni oturma ve dinlenme alanları oluşturuldu. Kanal Park Projesini, 9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği kapsamında hizmete sunacağız dedi.
     Kanal projesinin sunacağı görsel zenginlik ve sağlayacağı ortak kullanım alanı açısından Gölbaşı için büyük bir önem arzettiğini dile getiren Odabaşı, çevreye duyarlılığın titizlikle korunduğu bu proje ile Mogan Gölünü Eymir Gölüne bağlayan kanalın, temizliği, güzelliği ve ortaya çıkaracağı nezih ortak yaşama alanıyla ilçenin gurur duyulacak projelerinden biri olacağını vurguladı.
     Mogan Gölünün, Gölbaşının en önemli marka değeri olduğunu anımsatan Odabaşı, Dolayısıyla Moganı işlevsel anlamda hem Gölbaşı hem de Ankaralı hemşehrilerimizin en verimli şekilde hizmetine sunmak, bizim belediyecilik anlayışımızın en temel önceliklerinden birisidir dedi.
    
     Muhabir: Bayram Türkmez
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER