Gölbaşı MYOya yeni bölümler açılacak

Gölbaşı MYOya yeni bölümler açılacak


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin, 4 yeni program açmak için girişimde bulunduklarını söyledi.
     Yrd. Doç. Dr. Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölbaşı MYO bünyeside, Adalet, Uygulamalı Turizm ve Aşçılık, Mülkiyet Koruma ve Özel Güvenlik ile İş Sağlığı ve Güveliği programlarının açılmasını istediklerini belirtti.
     Bunun yanı sıra ilerleyen dönemlerde Finans, Bankacılık ve Sigortacılık bölümünü de açmak istediklerini anlatan Yrd. Doç. Dr. Çetin, özellikle ülkenin ihtiyacı olan ara eleman yetiştirme ve istihdam sağlanabilen programlara öncelik verdiklerini kaydetti.
     Şu anda Gölbaşı MYOda 750 civarında öğrencinin öğrenim gördüğünü, yeni bölümlerin açılmasıyla birlikte bu sayının daha da artacağını aktaran Yrd. Doç. Dr. Çetin, Bu bölümleri ikinci öğretimleriyle birlikte açarsak öğrenci sayımız bin 200 civarı olacaktır. Bu da ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. Üniversitemiz de yeni bölümlerin açılması ile daha gelişecek ve genişleyecektir. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. 4 yeni program açmak için girişimde bulunduk.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gölbaşı MYOya yeni bölümler açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER