Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş:

Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: Ramazan ayı, milletçe birbirine bağlılığın güçlendiği, iyilik, paylaşma ve yardımlaşma duygularının canlandığı bereketli bir aydır


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ramazan ayının milletçe birbirine bağlılığın güçlendiği, iyilik, paylaşma ve yardımlaşma duygularının canlandığı bereketli bir ay olduğunu ifade etti.
     Ellibeş, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk milletinin, Ramazan ayında yapılacak yardım ve desteklerle birbirine sımsıkı bağlarla bağlı olduğunun bir kez daha görüleceğini bildirdi.
     Ramazan ayının, milletçe birbirine bağlılığın güçlendiği, iyilik, paylaşma ve yardımlaşma duygularının canlandığı bereketli bir ay olduğunu ifade eden ellibeş, şunları kaydetti:
     Toplumları güçlü kılan en önemli unsur, o toplumun fertlerini aynı duyguda buluşturan, aynı millete aidiyette birleştiren ortak duygular ve değerlerdir. Ramazan ayı boyunca hep bu duygu birliğini müşahede edeceğiz. 7den 70e, küçükten büyüğe, kadından erkeğe hepimiz, birbirinin derdine derman olmanın, yarasına merhem olmanın, dost olmanın, kardeş olmanın, komşu ve arkadaş olmanın sıcaklığını kalplerimizde hissedeceğiz. Ramazan ayı coşkusunun, heyecanı ve mutluluğu da her insanımızı sarsın, acısı olan, derdi olan gönüller de bu mübarek ayda aydınlansın. Bu beklentiyle 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının, ülkemize, milletimize, dünya insanlığına hayırlar, güzellikler getirmesini temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER