Gölcük Belediyesi Kadınlar Meclisi ekim ayı

Gölcük Belediyesi Kadınlar Meclisi ekim ayı toplantısı -Belediye Başkanı Ellibeş: -Gölcükün marka değer kazanması için adeta kılı kırka yararak çalışmalar yapıyoruz, proje üretiyoruz, bilgi paylaşımı yapıyoruz, sağlıklı araştırmal


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcükün marka değer kazanması için adeta kılı kırka yararak çalışmalar yapıyoruz, proje üretiyoruz, bilgi paylaşımı yapıyoruz, sağlıklı araştırmalar yapıp sonuca gidiyoruz dedi.
     Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirilen Kadınlar Meclisi ekim ayı toplantısında konuşan Ellibeş, ilçe genelinde çalışmalara ara vermeden hizmet üretmeye devam ettiklerini belirterek, yeni projeleri hayata geçirirken her zaman vatandaşların refah ve mutluluğunu ön plana aldıklarını söyledi.
     Ellibeş, vatandaşlarla diyalog içinde olmaya ve beklentilere olumlu cevap vermeye özen gösterdiklerini vurgulayarak, 2. yydan yıldan günümüze kalan tarihi ılıca projemizin her geçen gün daha da belirginleşmesi, bizi ve halkımızı heyecanlandırıyor. Bu gelişmeleri yakından görmeniz için bir gezi düzenleyeceğiz. Projenin gerek yurt içi ve gerekse yurt dışından da büyük bir ilgi göreceğini ümit ediyoruz. Bir aksilik olmazsa 2013 yılı şubat ayı içinde törenle hizmete açacağız diye konuştu.
     Tamamlanan projelerden birisi olan buz pistinin beklentilerin üzerinde ilgi gördüğüne dikkati çeken Ellibeş, buz pistinin yanına bovling salonu yapmak istediklerini ifade etti.
     Ellibeş, Engelli Merkezinin Merkez Cami önündeki prefabrike dükkanların yerine yapılacağını belirterek, Anıtpark Kent Meydanı Projesi için geri sayımın başladığını, aksilik olmazsa 5 Ekimde ihalenin yapılacağını kaydetti.
     Değirmendere Eski Yalı Evleri Projesi için kamulaştırma çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Ellibeş, şunları bildirdi:
     Bu bölgede arsa veya ev alımı öyle kolay olmuyor. Bir dizi yasal prosedürlerin eksiksiz yapılması gerekiyor. Bu yönde çok çalıştık ve uzun bir yol kat ettik. Proje sayesinde Değirmendere Eski Yalı Evlerini aslına uygun olarak yeniden inşa edip, yerli ve yabancı turizmin hizmetine sunacağız. Ayrıca bu proje içinde Gölcük Kent Müzesini de burada hayata geçireceğiz. Gölcükün marka değer kazanması için adeta kılı kırka yararak çalışmalar yapıyoruz, proje üretiyoruz, bilgi paylaşımı yapıyoruz, sağlıklı araştırmalar yapıp sonuca gidiyoruz.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Gölcük Belediyesi Kadınlar Meclisi ekim ayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER