Gönül elçileri Huzurevinde

Gönül elçileri Huzurevinde


MERSİN (A.A) - Başbakan Recep Tayip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın öncülüğünde ülke genelinde başlatılan Gönül Elçileri projesi kapsamında Erdemli İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Erdemli Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek çiçek verdi.
     Erdemli Huzurevi Müdürü Tevfik Kılıç, bu tür özel günlerde huzurevinde büyük bir sevinç ve heyecan yaşandığını belirterek, Herkes gelip yaşlılarımızın elini öpüp onlarla hoş vakit geçiriyorlar. 8 Mart Dünya kadınlar gününde de Lise öğrencilerimiz Huzurevimizi ziyaret ederek yaşlılarımızı mutlu ettiler. Onların sevgi ve güler yüze çok ihtiyacı var. Öğrencilerimizin de bunları sağladıkları için teşekkür ederim dedi.
     Huzurevinde kalan 68 yaşındaki Zeliha Kaya ise öğrencilerin ziyaretinden duyduğu sevinci dile getirerek, çok mutlu olduğunu ve çocukları ve gençleri görünce kendi gençliğini hatırladığını söyledi.
     Erdemli İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi Cansel Bozkurt ise, Gönül elçileri projesinde huzurevindeki yaşlıları ziyaret ederek ellerini öpüp sohbet ettiklerini söyledi.
     Ziyaretin ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.
    
     Muhabir: Derviş Çömez
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Gönül elçileri Huzurevinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER