Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda mezuniyet töreni

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda mezuniyet töreni


GİRESUN (A.A) - Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda 32 öğrenci törenle mezun oldu.
     Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mahir Kadakal, Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Jale Sarmaşık, Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ramazan Sever, siyasi parti temsilcileri, öğretim üyeleri, öğrenciler, veliler katıldı.
     Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mahir Kadakal, "Gençlerimizin yaşam mücadelesine atıldığı böylesine mutluluk, huzur verici bir günde öğrencilerimizle olmaktan ayrı bir sevinç duyuyoruz" dedi.
     Hiçbir zaman zorluklarla mücadele etme gücünün ve azminin kaybedilmemesi gerektiğini söyleyen Kadakal, şunları kaydetti:
     "Sevgili öğrenciler bugün sizin için büyük bir önem taşıyor. Yaşamın bir bölümünü kapatıyor, ondan aldığınız güçle yeni bir dönemin başlangıcına adım atıyorsunuz. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Dürüst, üretken ve çalışkan bir insanın önemli bir değer olduğunu unutmayın. Kendinize, arkadaşlarınıza ve ailenize inanın, güvenin. Zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin. Buradan öğrendiklerinizle asla yetinmeyin. Size yeni yaşam hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim."
     Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ise, "Görele olarak hep istediğimiz ve heyecanını duyduğumuz fakülte ve yüksekokulumuza ortaya koyulan iradeyle ant olsun kavuştuk ve muradımıza erdik. Bugün de burada ayrı bir gurur ve heyecan yaşıyoruz. İlçemize okumak arzusuyla değişik vilayetlerden gelen 32 öğrencimizi hayırlısıyla mezun ettik. Tabi ki ilçemizin fiziksel olarak eksiklikleri var fakat yerel yönetim olarak üzerimize düşen görevleri eksiksiz yapmaya çalışıyoruz. Üniversite öğrencilerimizin sıkıntılarını ve çektiği zorlukların farkındayız ve bunları en kısa zamanda çözeceğimize inanıyorum" dedi
     Tören, 32 öğrenciye diplomalarının verilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda mezuniyet töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER