Görmeyenler Derneğinden Milli Eğitim Müdürü Gülaya

Görmeyenler Derneğinden Milli Eğitim Müdürü Gülaya ziyaret


ANTALYA (A.A) - Merkezi Antalyada bulunan Mehmet Sadık Eratik Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Genel Başkanı Hasan Kırıcı, Kurum Müdürü Bedrettin Öncül ve Spor Kulübü Başkanı Kamil Çam, dernek bünyesinde bulunan spor kulüplerinde çeşitli başarılarda mücadele eden sporcularla İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülayı makamında ziyaret etti.
     Dernek Genel Başkanı Hasan Kırıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, dernek bünyesinde kurulan goalball erkek takımının Aksarayda yapılan şampiyonada birinci olarak 2. Lige yükseldiğini, ayrıca ziyarette bulunan 8. sınıf öğrencisi Fatmanur Bakinin de yüzme dalında Milli Takıma seçilerek, Çek Cumhuriyetinde düzenlenen yarışmada Türkiyeyi temsil ettiğini bildirdi.
     Hasan Kırıcı, Öğrencilerimizin sportif başarılarını kendisiyle paylaşmak için geldik. Müdürümüze derneğimiz adına teşekkür ediyoruz dedi. Yüzme takımı öğrencilerinden Fatmanur Baki de derneğe geldikten sonra ikinci yarışmasında Milli Takıma seçildiğine dikkati çekti. Baki,Dernek bünyesindeki herkesin çok büyük desteği oldu. Başta Milli Eğitim Müdürümüze ve bana bu fırsatı sağlayan herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
     İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman Nuri Gülay, dernek yöneticileri, antrenörler ve sporcuları kutladı. Derneğin ve sporcuların başarılarının devamını dileyen Gülay, Öğrencilerimizin başarıları, imkan verilirse her bireyin yeteneklerini ortaya çıkarıp, başarılı olacağının en büyük ispatıdır. İlimizdeki bütün öğrenciler evladımızdır. Hepsi birbirinden değerlidir. Ancak bu öğrencilerimizin başarısından ayrı bir gurur duymaktayız dedi.
     Milli Eğitim Müdürümüz Gülay, sporculara hediyeler verdi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Görmeyenler Derneğinden Milli Eğitim Müdürü Gülaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER