Göztepede, Kartalspor maçı hazırlıkları

Göztepede, Kartalspor maçı hazırlıkları -Teknik direktör Hüseyin Kalpar: Kazanabilme adına, ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepenin teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Kazanabilme adına ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız dedi.
     Hüseyin Kalpar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon boyunca ligde oynayacakları tüm maçların çok önemli olduğunu, ancak sezona iyi bir başlangıç yapmanın da ön planda olduğunu söyledi.
     İlk hafta karşılaşacakları Kartalsporun geçen sezondan tanıdıkları bir rakip olduğunu dile getiren Kalpar, şunları kaydetti:
     Rakibimiz kadrosunu pek bozmadı, bir kaç takviye yaptı. Koşan ve iyi mücadele eden bir ekiple karşılaşacağız. Dolayısıyla bizim de çok iyi mücadele etmemiz lazım. Kazanabilme adına, ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. İstanbuldan iyi bir sonuçla dönmek, müthiş bir avantaj olur. İlk müsabakalar kritiktir. Süper Ligde gördüğümüz gibi ilk karşılaşmalarda sürpriz sonuçlar çıkabiliyor. Biz bu sürpriz sonuçlara meydan vermemek için elimizden geleni sahaya yansıtacağız.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Göztepede, Kartalspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER