Göztepede yeni sezon hazırlıkları

Göztepede yeni sezon hazırlıkları -Teknik direktör Kalpar: -Göztepe taraftarına sezon sonunda mutluluk yaşatacağız


BOLU (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepenin teknik direktörü Hüseyin Kalpar, taraftarlarına sezon sonunda mutluluk yaşatacaklarını söyledi.
     Takımıyla yeni sezon hazırlıklarını Boluda sürdüren Kalpar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamptaki çalışmalardan memnun olduğunu bildirdi.
     Göztepenin iyi bir takım olduğunu belirten Kalpar, Göztepe takımı bu sene hedefini tutturabilecek inanç içerisinde. Geçen yıl koymuş olduğu hedefi yakalayamadı. Benimle bu hedefi yakalama inancı içinde. Bu, sadece benimle alakalı bir şey olmayacak. Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık dedi.
     Kalpar, İzmire layık olabilecek bir takım kurduklarını ifade ederek, İzmirin buna ihtiyacı var. Göztepe taraftarlarının bu başarıya acil ihtiyacı var. Göztepe taraftarına sezon sonunda mutluluk yaşatacağız. İnşallah bunu gerçekleştiririz diye konuştu.
     Göztepenin büyük bir çıkış yakalandığını anlatan Kalpar, Göztepe, 2008 yılında amatör lige kadar düşmüştü. Ama şuan TFF 1. Ligde. Bu kadar kısa bir sürede çok büyük başarılar olmuş. Bu başarıların sahibi başkanımızdır. Kulüp başkanımız her zaman her şeyin en iyisini istiyor. Biz de en iyisini yapabilme adına Göztepeye geldik ve istenileni gerçekleştireceğiz diye düşünüyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Göztepede yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER