GSMMMO yönetimi, GTOyu ziyaret etti

GSMMMO yönetimi, GTOyu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (GSMMMO) Başkanı Mehmet Nabioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Muhasebeciler Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Gaziantep Ticaret Odasını (GTO) ziyaret etti.
     GTOdan yapılan açıklamaya göre, GSMMMO Başkanı Nabioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri sırasında GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Meclis Başkanı Zeki Yağcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
     GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, ziyarette yaptığı açıklamada, tüm muhasebeci ve mali müşavirlerin Muhasebeciler Haftasını tebrik etti.
     Aslan, vergiyi veren mükellefe en büyük yardımcının ruhsatlı muhasebeciler olduğunu, bu bağlamda GTO olarak muhasebecilerin daha donanımlı ve yeni kanunlar hakkında bilgi sahibi olabilmelerine olanak sağlayabilmek için GSMMMO ile ortak organizasyonlara imza attıklarını anımsattı. Aslan, önümüzdeki dönemde de bu yönde yürütülecek çalışmalara her türlü katkıyı sunmaya ve işbirliğine hazır olduklarını bildirdi.
     Nabioğlu ise başta Yeni Türk Ticaret Kanununun tanıtımı başta olmak üzere üyelerinin eğitimi konusunda GTO ile bugüne kadar uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek şunları kaydetti:
     Türkiye genelinde TÜRMOB çatısı altında 76 Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası ve 14 Yeminli Mali Müşavir odası olmak üzere toplam 90 oda ve bu odalara kayıtlı 89 bin meslek mensubu 1-7 Mart Muhasebe Haftasını kutluyoruz. Bizler büyük bir meslek camiasının sorumlu bireyleri olarak, bilimin ve bilginin ışığında her türlü zorluklara rağmen çalışmalarımıza devam ediyoruz. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslana ve gerek yönetim kurulu, gerekse meclis üyelerine çalışmalarımıza sağladıkları katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederken, işbirliğimizin önümüzdeki dönemlerde de sürmesini temenni ediyoruz.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber GSMMMO yönetimi, GTOyu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER