GSO Başkanı Adil Konukoğlu:

GSO Başkanı Adil Konukoğlu: -İSO 500 büyükteki gücümüzü arttırdık


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan 2011 yılı Türkiyenin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında, Gaziantepin bir önceki yıl 16 olan firma sayısını 19a yükselttiğini bildirdi.
     Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ortaya konulan bu başarının Gaziantep ve Türkiye ekonomisinin başarısını yükselttiğini belirterek, gurur kaynağı olduğunu ifade etti.
     Türkiyenin 500 büyük sanayi kuruluşu arasına giren Sanko Tekstil İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş., Gülsan Sentetik Dokuma San. ve Tic. A.Ş., Tiryaki Agro Gıda San. ve Tic. A.Ş., Naksan Plastik ve Enerji San. ve Tic. A.Ş., Merinos Halı San. ve Tic. A.Ş., Çimko Çimento ve Beton San. Tic. A.Ş., Şölen Çikolata Gıda San. ve Tic. A.Ş., Süper Film Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Kadooğlu Yağ San. ve Tic. A.Ş., Köksan Pet ve Plastik Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş., Beşler Makarna Un İrmik Gıda San. ve Tic. A.Ş., Gürteks İplik San. ve Tic. A.Ş., Selçuk İplik San. ve Tic. A.Ş., Şireci Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş., Akteks Akrilik İplik San. ve Tic. A.Ş., Royal Halı İplik Tekstil Mobilya San. ve Tic. A.Ş. ve Beşler Gıda ve Kimya A.Ş.yi kutlayan Konukoğlu, üretimin önemine inanarak çalışmalarını sürdüren sanayicileri göstermiş oldukları başarıdan dolayı Gaziantep sanayisi adına tebrik etti.
     Listeye giren Gaziantepli firmaların sayısının artmasını memnuniyet verici olarak değerlendiren Konukoğlu, şunları kaydetti:
     Listedeki firma sayımız arttığı gibi birçok firmamız da sıralamada daha iyi yerlere gelmiş durumda. Gaziantep bir kez daha başarı göstermiş ve İSO 500 listesindeki istikrarlı duruşunu sergilemiştir. Firmalarımızın üretimden satışlarda gösterdikleri bu başarı, ülke ekonomisinin geleceğine yönelik önemli bir sonuçtur. Gaziantep sanayisi inanıyorum ki, 2023 yılı hedefinde aynı heyecan ve hız ile yoluna devam edecek ve önümüzdeki dönemde bu listede daha çok başarılara imza atacaktır.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber GSO Başkanı Adil Konukoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER