GTOdan Emniyet Müdürü Aydına ziyaret

GTOdan Emniyet Müdürü Aydına ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Ömer Aydını ziyaret etti.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Aydının makamında gerçekleşen ziyarette, kentte emniyetin son dönemde yapılan çalışmalarını başarılı bulduklarını ve çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.
     Güvenlik konusunun insanoğlunun temel ihtiyaçları arasında bulunduğunu ifade eden Bartık, şunları kaydetti:
     "Şehrimizde ticaretin, üretimin, yaşanan huzurun devam etmesi emniyet ve güvenliğin devamıyla olacaktır. Gaziantep Emniyeti kamu güvenliğinin sağlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışarak toplumda huzur ve güvenliğin devamının sağlanmasına yönelik her türlü tedbiri almaktadır. Gaziantepin huzurlu bir kent olmasında emniyet teşkilatının büyük rolü vardır. Bizler de GTO olarak emniyetimize çalışmalarında her türlü desteği vermeye hazırız."
     Aydın da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.
     Gaziantepin göç alan, hızla büyüyen bir şehir olduğunu, sanayisi, ekonomisi, ticaret ve turizmiyle cazibe merkezi haline gelen stratejik bir konumda olduğunu ifade eden Aydın, şunları bildirdi:
     "Böylesi özellikleri olan ilimizin güven ve huzurunun sağlanması da ayrı bir önem arz etmektedir. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak bu önemin bilinciyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. GTO, kuruluşundan bu güne kadar Gaziantep Emniyetine çalışmalarında her zaman destek verdi. Bunun en son örneğini de Gaziantep Büyüyor Emniyet Güçleniyor projesinde gösterdi. İlimizdeki yatırımcılarımız, iş adamlarımız üreten ve yeniliklere açık olan tüm vatandaşlarımızla Gaziantepi daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyoruz."
     Ziyarette GTO Meclis Başkanı Ali Yener, yardımcıları Settar Konukoğlu, Mehmet Törer, Katip üye Cafer Dumrul, yönetim kurulu başkan yardımcıları Bilal Kara, Rıdvan Köksüzer ile üyeler Mehmet Işık, Reis Reisoğlu, Ali Değer, Bayram Sarıca, Uğur Acıoğlu, Ömer Kadayıfçı, Mustafa Bozgeyik, Salih Eruslu ve Genel Sekreter Halil Göçer de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber GTOdan Emniyet Müdürü Aydına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER