GTO heyeti, Emniyet Müdürü Aydını ziyaret

GTO heyeti, Emniyet Müdürü Aydını ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle Emniyet Müdürü Ömer Aydını ziyaret etti.
     GTOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, GTO Başkanı Aslan ziyarette, Emniyet Müdürü Aydına yeni görevinde yerinde başarı diledi.
     İş dünyası olarak asayiş ve güvenin olmadığı yerde üretim ve ticaretin de olmayacağına inandıklarını, asayiş ve güvenin olmazsa olmazları olduğunu ifade belirten Aslan, kentin huzur ve refahı için çalıştıklarını aktardı.
     Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içinde güzel şeyler yapacaklarına inandıklarını belirten Aslan, şunları kaydetti:
     El birliğiyle güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Sizin başarınız bizim ve bu şehrin başarısı olacaktır. Uyum içerisinde yürüteceğimiz çalışmaların kentimize de olumlu yansımaları olacaktır. Biz geçmişten bu yana emniyet teşkilatımızla iç içeyiz ve imkanlarımız dahilinde çalışmalarına destek olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de emniyet teşkilatımızın çalışmalarına elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız.
     Emniyet Müdürü Aydın da bugüne kadar görev yaptığı yerlerde ticaret ve sanayi odaları başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarından önemli destek aldıklarını belirtti.
     Gaziantepte görev yapacağı süre içinde sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışma arzusunda olduğunu bildiren Aydın, şu görüşleri aktardı:
     Toplumun huzur ve güveninin kalıcı hale gelmesi ve onlara en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız. Sizlerin bu anlamda vereceği destek, moral ve motivasyonumuzun artmasını sağlayacaktır. İnşallah sizlerin desteğiyle burada güzel şeyler yaparız. Bu manada düşüncelerimizi sokağa yansıtabilmemiz için biraz zamana ihtiyacımız var. Umarım sizleri memnun edecek çalışmalara imza atarız.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber GTO heyeti, Emniyet Müdürü Aydını ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER