GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu yeniden aday

GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu yeniden aday


GİRESUN (A.A) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, 10 Şubat 2013te yapılacak seçimlerde GTSO başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.
     Çakırmelikoğlu, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği günden bu yana Giresun ekonomisine yön veren iş adamlarıyla birlikte çalışmaktan büyük bir keyif aldığını söyledi.
     Kendisinin ve yönetim kuruluna aday arkadaşlarının tekrar göreve gelmesi halinde ekip ruhu içinde çalışan ve ortak paydası Giresun olan yeni bir ekip oluşturacaklarını ifade eden Çakırmelikoğlu, şöyle konuştu:
     Görev süremizce bir çok hizmeti hayata geçirdik. Demir yolu, Ordu-Giresun Havaalanı, Eğribel Tüneli ve Güney Çerve Yolu projelerinin hayata geçirilmesi için çaba sarf ettik. GTSOda görev yapmak bir gönül işidir. Ben oluşturduğumuz bu yeni ekibe güveniyorum. Ortak paydası Giresun olan bu yeni ekibin tek bir amacı vardır, o da memleketlerine hizmet etmektir. Oda üyelerimizin Giresunda ticari faaliyetlerde söz sahibi olan genç, zeki, çalışkan, enerji dolu ekip arkadaşlarıma destek vermelerini ve bu ekibin ilimize hizmet etmesini arzuluyorum. Birlikte çalışmanın güncüne inanıyor, bu uğurda emek vereceğimizi şahsım ve ekip arkadaşlarım adına taahhüt ediyorum.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu yeniden aday Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER