GÜBRETAŞın Nar Gibi Kampanya talihlilerine hediyeleri

GÜBRETAŞın Nar Gibi Kampanya talihlilerine hediyeleri verildi


KONYA (A.A) - Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, kuruluşunun 60. yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor.
     Bu kapsamda Gübre Fabrikaları T.A.Şnin (GÜBRETAŞ) bu yılki ilk satış kampanyası Nar Gibi Kampanyanın talihlerine hediyeleri verildi.
     GÜBRETAŞ adına konuşan Pazarlama Müdürü Yusuf Karatekin, Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Birliği Müdürlüğünde yaptığı konuşmada, kampanyayı 60. yıl anısına ve Tarım Kredi Kooperatiflerinin sahibi olduğu GÜBRETAŞın son 5 yılda Türkiyenin en hızlı büyüyen şirketi olmasında payı bulunan bayilere ve çiftçilere bir teşekkür olarak düzenlediklerini söyledi.
     Gerçekleştirdikleri kampanyaya 4-5 aylık bir sürede 700 bine yakın katılımın olduğuna dikkati çeken Karatekin, Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Birliğinin çalışma alanındaki 4 ile 16 ikramiyenin çıktığını dile getirdi.
     GÜBRETAŞla Eken de Kazanıyor Biçen de adlı satış kampanyası talihlilerinin de 15 Şubatta İstanbulda yapılacak çekilişle belirleneceğini belirten Karatekin, şunları kaydetti:
     16 Temmuz-31 Aralık 2012 tarihlerini kapsayan kampanyada, hediyeler 2013ün Nisan-Mayıs aylarında kazananlara teslim edilecek. Kampanya tarihleri arasında çiftçiler başta Tarım Kredi Kooperatifleri olmak üzere GÜBRETAŞ bayilerinden tek seferde aldıkları her 500 liralık katı gübre için bir çekiliş hakkı elde ederken, bayiler ise kampanya boyunca toplamda yaptıkları her 15 bin lira tutarındaki GÜBRETAŞ katı gübre alımı için bir çekiliş hakkı kazanıyor.
     Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Müdürü İsmail Ezgin ise tarım kredi kooperatifi ortaklığı olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.
     Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray illerinde yaklaşık 60 bin çiftçiye hizmet verdiklerini aktaran Ezgin, çiftçilerin zirai alet, motorin, gübre, tohum gibi ihtiyaçlarını çok uygun imkanlarla temin ettiklerini dile getirdi.
     Konuşmaların ardından 3 adet motosiklet, 4 adet Iphone, 1 adet LED TV, 3 adet bilgisayar, 2 adet çamaşır makinesi kazanan çiftçilere hediyeleri verildi.
     Kampanya çerçevesinde 1 kooperatif ve 1 bayiye Iphone, 1 kooperatife de dizüstü bilgisayar ikramiyesi teslim edildi.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber GÜBRETAŞın Nar Gibi Kampanya talihlilerine hediyeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER