Gül motifli ahşap ürünler internet üzerinden

Gül motifli ahşap ürünler internet üzerinden satılacak


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesince açılan gül motifli ahşap el sanatları atölyesinde üretilen ürünlerin satışının internet üzerinden de gerçekleştirileceği bildirildi.
     Isparta Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 3,5 yıl önce kaybolmaya yüz tutmuş el sanatları unutturulmaması ve ekonomiye kazandırılması amacıyla kurulan Ahşap Ağaç Oymacılığı Atölyesinde 32 kişinin istihdam edildiği bildirildi.
     Ahşap ürünleri üzerine şehrin simgesi olan gülün işlenmesi ile ahşap sandıklar, mobilyalar, aynalar, tabakların yapıldığı vurgulanan açıklamada, bu ürünlerin internet üzerinden satılması için web sitesi kurma hazırlıklarına başlanıldığı kaydedildi.
     Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydının görüşlerine de yer verilen açıklamada, şu ifadelere yerv erildi:
     Bu ürünlerin her birisinden bir tane olması dolayısıyla ileride antika özelliği taşıyacak. Üretilen ürünlerde gül motiflerinin işlenmesi sayesinde bu kimlik sadece Ispartaya has olacak. Türkiye ve dünyanın kabul edebileceği evrensel ürünler üretiyoruz. Ürünlerimizin imalatında belli bir aşama ve sayıya ulaştık ve satış yapabilecek hale geldik. Ispartanın tasarım alanında bir merkez olabilmesi için adımlar atıyoruz. Bir üretim merkezi haline geliyoruz. Hem açacağımız mağazalar hem de kurulacak internet sayfamız vasıtasıyla ürünlerimiz yurt içinde ve dışında satılabilecek. Böylece Ispartada zincirleme bir üretim merkezi kurulmuş olacak. Şehrimize yeni bir istihdam kapısı açılacak.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gül motifli ahşap ürünler internet üzerinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER