Gülşehir MYO Müdürü Aracıdan Kaymakam Yakutaya

Gülşehir MYO Müdürü Aracıdan Kaymakam Yakutaya ziyaret


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Üniversitesi Gülşehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehtap Aracı ve beraberindeki öğretim görevlileri, Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakutayı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.
     Aracı ve beraberindeki öğretim görevlileri, Kaymakamlar Kararnamesi ile Antalyanın Finike ilçesi Kaymakamlığına ataması yapılan Kaymakam Yakutayı ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yakuta, Gülşehirde görev yaptığı süre boyunca birçok olumlu gelişmelere katkı sağladıklarını, bunların en önemlisinin ise Meslek Yüksekokulunun açılması ve gelişmesi olduğunu, Belediye Başkanı Mustafa Dursun ve okul yönetiminin katkıları ve özverili çalışmasıyla kısa sürede öğrenci sayısını maksimum seviyeye çıkmasının sağlandığını kaydetti.
     Açılan yeni bölümlerin de dolmasının Gülşehir için sevindirici bir durum olduğunu belirten Kaymakam Yakuta, Gülşehirin bundan sonra daha da gelişeceğine emin olduğunu belirtti.
     Kaymakamlık olarak ilçe merkezi dışında köylerde de önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlatan Yakuta, Gülşehirin köylerinde önemli bir sorunun kalmadığını sözlerine ekledi.
     Aracı ise Gülşehir Meslek Yüksekokulunda yeni açılan bölümler dahil öğrenci potansiyelinin tam doluluğa ulaştığını, yeni açılan bölümlerde gece eğitimi açılması durumunda yine öğrencilerden talep göreceği düşüncesi taşıdığını söyledi.
     Aracı, Gülşehirde 1000 öğrenci seviyesine ulaşmak amacında olduklarını belirterek, bu amaca ulamanın mümkün olduğunu kaydetti.
     Tüm bu gelişmelerde okula verdiği destekten dolayı Kaymakam Yakutaya teşekkür eden Aracı, Özellikle boş olan hukuk derslerinde öğretmenlik yapmanızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Daha iyi bir ilçeye tayininizin yapılması sevindirici ama sizin Gülşehirden ayrılmanız bizleri velisiz bırakacaktır şeklinde konuştu.
     Ziyaretin sonunda Aracı ve beraberindeki öğretim görevlileri tarafından Kaymakam Yakutaya plaket takdim edildi.
    
     Muhabir: Dilaver Can
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Gülşehir MYO Müdürü Aracıdan Kaymakam Yakutaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER