Gümüşhanede alt yapı çalışması

Gümüşhanede alt yapı çalışması


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sinem Açık, Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Çarşısı Topal Yolu mevkisinde parke çalışması başlattıklarını bildirdi.
     Açık, yaptığı yazılı açıklamada, çalışma başlatılan yolun uzun zamandır planlandığını, çalışmanın başlatılması için bölgedeki doğalgaz çalışmalarını beklediklerini belirtti.
     Bin 500 metrekarelik bir alanda kilitli parke taşı döşeneceğini, düzenlemenin Endüstri Meslek Lisesi ayrımına devam edeceğini ifade eden Açık, şunları kaydetti:
     "Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Çarşısı alanından Kayalık Semtine çıkan yol, ağır tonajlı araçların geçmesi ve yer yer bozulmalar oluşması sebebiyle uzun zamandır gündemimizdeydi. Belediye olarak buraya yapacağımız çalışmanın başlatılmasından önce doğalgaz çalışmasının sonlandırılmasını bekledik. Doğalgaz geçmesinin ardından süratle çalışmaya başladık. Gelinen noktada yaklaşık bin 500 metrekarelik bir alanda parke döşeme çalışması başlattık. Parke çalışması yanında yağmur suyu kanalları düzenlenerek su birikintilerinin önüne geçmeyi planlıyoruz. Çalışmamız Gazi Köprüsü sapağına kadar devam edecek ve çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Bu çalışmamız nedeniyle vatandaşlarımızı mağdur etmek istemedik ancak çalışma süresince ortaya çıkacak rahatsızlık için anlayış ve sabır bekliyoruz."
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhanede alt yapı çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER