Gümüşhane Üniversitesi halka buluştu

Gümüşhane Üniversitesi halka buluştu -Üniversitenin çeşitli birimlerde görevli 16 akademisyen, iki grup halinde vatandaşları ziyaret edip bilgi alış verişinde bulundu


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Üniversitesinin çeşitli birimlerde görevli 16 akademisyen, iki grup halinde vatandaşları ziyaret edip bilgi alış verişinde bulundu.
     Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, yaptığı yazılı açıklamada, üniversite ve halk arasında diyaloğun güçlendirmesi amacıyla oluşturulan akademisyen komisyonlarının Kelkit, Köse, Şiran, Torul ve Kürtün ilçelerinde toplantılar düzenlediğini belirtti.
     Çeşitli birimlerde görev yapan 16 akademisyenden oluşan komisyon üyelerinin, iki grup halinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunduğunu ifade eden Prof. Dr. Günaydın, şunları kaydetti:
     Halkın ve esnafın yoğun olarak bulunduğu mekanlara gerçekleştirilen ziyaretlerde, komisyon üyesi akademisyenler, uzmanlık alanlarına göre tarım, hayvancılık, gıda, madencilik, sağlık, eğitim ve dini konular gibi birçok değişik alanda vatandaşın sorularını cevapladı. Hangi kurumda olursa olsun halkı bilgilendirmeden ve halkın desteği alınmadan yapılan faaliyetlerin başarılı olamayacağı düsturu ile gerçekleştirilen ziyaretlerde, vatandaşlarla samimi diyaloglar kuruldu
     Prof. Dr. Günaydın, vatandaşların arzu ettikleri zamanlarda üniversiteyi ve akademisyenleri ziyaret edebileceğini de anlatarak, Kurulacak bu samimi ilişkiler, hem üniversite hem de vatandaş açısından olumlu sonuçlar doğuracaktır dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Burak Altunöz
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Gümüşhane Üniversitesi halka buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER