Güney Egede güneş yüzünü gösterdi

Güney Egede güneş yüzünü gösterdi -Muğlanın Bodrum ilçesinde 10, Marmariste ise 11 derece ölçülen hava sıcaklığı nedeniyle bazı vatandaşlar denize girdi, bazıları ise da çocuklarıyla parklarda oynayarak vakit geçirdi


MUĞLA (A.A) - Güney Egenin gözde turizm merkezlerinden Bodrum ve Marmariste soğuk havanın ardından güneş yeniden yüzünü gösterdi.
     AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, Bodrumda hava sıcaklığı 10 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 16 derece ölçüldü. Güneşli hava nedeniyle vatandaşlar Kumbahçe Plajına gitti. Bazı vatandaşlar güzel havayı fırsat bilerek denize girdi, bazıları da çocuklarıyla birlikte parklarda oyunlar oynayarak vakit geçirdi. Bazı kişiler de oltayla balık avladı.
     Parkları dolduran çocuklar, kaydıraklardan kaydı, salıncağa bindi. Çocukların güzel havada oldukça mutlu oldukları gözlendi. Aileleri de güneşli havanın tadını çıkardı.
     Sıcak havayı fırsat bilerek Kumbahçe sahilinde gezinti yapan Nevra Yazıcı, Bodrumda soğuğun 2 gün sürdüğünü belirterek, Bodrumun soğuğu 2 gün sürdü. Ama şu an çok güzel bir hava var. Ben de köpeğimle dolaşmaya çıktım dedi.
     Avustralyadan önce Marmaris, ardından Bodruma tatil için gelen Şamil Atlahan ise bir geceliğine Bodruma geldiklerini söyledi.
     Türkiyenin birçok ilinde kar yağdığını, Bodrumda ise güneşli ve güzel bir hava olduğunu anlatan Atlahan, Kış olmasına rağmen buranın havası çok iyi. Sahilde rahatlıkla oturup zaman geçirebiliyorum. Şimdi ise denize girerek yüzeceğim dedi.
     Hava sıcaklığının 11 derece ölçüldüğü Marmariste de vatandaşlar güneşli havanın keyfini yaşadı. Marmarisliler, Halk Plajı ve Uzunyalı Sahilindeki kafeterya ve parklardaki banklarda oturarak güneşlendi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Güney Egede güneş yüzünü gösterdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER