Güney Egede sıcak kava

Güney Egede sıcak kava -Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi Güney Ege kıyılarında etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler sahilleri doldurdu -Marmariste dereceler öğlen saatlerinde 46 dereyi gösterdi (Fotoğrafl


MUĞLA (A.A) - Güney Ege kıyılarında etkili olan sıcak nedeniyle vatandaşlar ve turistler sahilleri doldurdu.
     Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi gözde turizm merkezlerinin bulunduğu Güney Egede sabah saatlerinden itibaren kavurucu sıcak kava etkili oldu. Sıcaktan bunalanlar, deniz kenarları ve su parklarına akın etti.
     Marmariste özellikle öğle saatlerinde sokaklar boşalırken, Belediye Halk Plajı, Uzunyalı Sahili ve İçmeler Plajında doluluk yaşandı. Sahilde şezlonglarına uzanarak güneşlenen turistler, sık sık denize girerek serinlemeye çalıştı. Bazı vatandaşların halk plajında köpeklerini de denize sokarak serinletmeye çalıştıkları dikkati çekti.
     Marmaris ilçe merkezindeki bazı termometreler öğlen saatlerinde 46 dereyi gösterdi. Termometrelerdeki 46 rakamını gören turistler, derecinin önünde hatıra fotoğrafları çektirdi. Marmariste sıcak hava dolayısıyla soğuk içecek satışlarının üst seviyeye çıktığı öğrenildi.
     Bodrumda ise hava sıcaklığı öğlen saatlerinde 40 dereceyi buldu. Sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı turistler, Paşatarlası, Kumbahçe ve Gümbet sahillerini doldurdu. Bazı turistler şezlonglarda uzanıp kitap okurken, bazı turistler ise yüzmeyi tercih etti.
     Fethiyede de sıcak dolayısıyla sahillerde yoğunluk yaşandı. Deniz kenarındaki kafeteryalarda oturan vatandaşların ve turistlerin sıcaktan korunmak için bol bol sıvı içecekler tükettiği gözlendi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Güney Egede sıcak kava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER