KAMU

KAMU-SENden teröre tepki yürüyüşü -KAMU-SEN İl Temsilcisi Eriş: -Bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler, akıttıkları kanda boğulacaktır


KONYA (A.A) - KAMU-SEN İl Temsilcisi Sadi Eriş, Bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler, akıttıkları kanda boğulacaktır dedi.
     Eriş, Konya Zafer Meydanında gerçekleştirilen yürüyüşte yaptığı konuşmada, terör olayları nedeniyle tüm halkın derin bir üzüntü içinde olduğunu söyledi.
     Bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler, akıttıkları kanda boğulacaktır diyen Eriş, Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Öfkemiz çığ gibi. Ancak devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyoruz diye konuştu.
     Türkiyeyi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini anlatan Eriş, şunları kaydetti:
     Bu devlet, bizim en değerli varlığımız. Bu devlete sahip çıkmak da her Türk vatandaşının asli görevidir. Ancak öfkemiz ve acımız gözlerimizi kör etmemeli, bin yıllık kardeşliğimize gölge düşmemelidir. Terörle mücadele, uzun soluklu, kararlı ve etkili olmalıdır. Bu süreçte Türkü ile Kürdü ile Lazı ile bu milletin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı dimdik durduğunu, dost düşman herkes görmelidir.
     Eriş, Türkiye KAMU-SEN olarak terörle mücadele konusunda devletin atacağı her türlü adıma destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
     Basın açıklamasının ardından KAMU-SEN üyeleri, Gedavet Parkına kadar tepki yürüyüşü gerçekleştirdi.
     Yürüyüş, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Murat Aslan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER