Güreş

Güreş -Gürcistanda düzenlenecek Avrupa Şampiyonasına katılacak Serbest Güreş Milli Takımı kadrosu belirlendi -Teknik direktör Yüksel Şanlı: Tiflise en iyi sonucu almak için gideceğiz


ANKARA (A.A) - Gürcistanın başkenti Tifliste 19-24 Mart tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonasına katılacak Serbest Güreş Milli Takımı kadrosu belirlendi.
     Serbest Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Yüksel Şanlı, AA muhabirine, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Ankara İncekte bulunan Ahmet Ayık Güreş Eğitimi ve Spor Kompleksine sürdürdüklerini söyledi.
     Şampiyona hazırlıklarını 16 Martta sonlandıracaklarını ifade eden Şanlı, kafile olarak 17 Martta da Gürcistana hareket edeceklerini belirtti.
     Şanlı, hazırlık kampında şampiyonada mücadele edecek kadroyu da belirlediklerini anlatarak, 55 kiloda Sezer Akgül, 60 kiloda Münir Recep Aktaş, 66 kiloda Yakup Gör, 74 kiloda Soner Demirtaş, 84 kiloda Hakkı Ceylan, 96 kiloda Müren Mutlu ve 120 kiloda Taha Akgül milli takımımızı temsil edecek dedi.
     İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayan Şanlı, Şampiyona öncesinde ayrıca 3 uluslararası turnuvada yer aldık. Kendimizi görmemiz açısından oldukça yararlı geçti. Tiflise en iyi sonucu almak için gideceğiz. Alabildiğimiz kadar madalya alıp, takım halinde ilk 3 içinde olmayı hedefliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER