Güreşte ASKİ ağırlığı...

Güreşte ASKİ ağırlığı... -Olimpiyatlara katılacak Güreş Milli Takımında, ASKİ Spordan 5 güreşçi yer alıyor -ASKİ Spor Kulübü Başkanı Ahmet Erbağ: Olimpiyatlarda, kulübümüz sporcularının çokluğu bizi daha da heyecanlandırıyor


ANKARA (A.A) - İngilterenin başkenti Londrada düzenlenecek 2012 Yaz Olimpiyatlarına katılacak Güreş Milli Takımında, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübünden 5 güreşçinin yer alması yöneticileri sevindirdi.
     Türk Milli Takımının, grekoromen stilde olimpiyatlara gidecek 7 güreşçiden 4ünü ASKİ Spor Kulübünün sporcuları oluşturdu. Bu sporcular 60 kiloda Rahman Bilici, 66 kiloda Atakan Yüksel, 84 kiloda Nazmi Avluca ve 120 kiloda Rıza Kayaalpden oluşurken, serbest stil ise 120 kiloda Taha Akgül, olimpiyatlara katılma hakkını kazanan bir başka ASKİ Sporlu güreşçi oldu.
     ASKİ Spor Kulübü Başkanı Ahmet Erbağ, yaptığı açıklamada, Türk sporuna desteklerinin devam edeceğini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekin de katkılarıyla bünyelerindeki tüm amatör branşlarda başarılı sonuçlar almaya devam ettiklerini ifade etti.
     Erbağ, şunları kaydetti:
     Olimpiyatlarda ülkemizi grekoromen stilde 4, serbest stilde ise 1 sporcu ile temsil edeceğiz. Olimpiyatlarda, kulübümüz sporcularının çokluğu bizi daha da heyecanlandırıyor. Teknik kadromuza ve sporcularımıza güvenimiz tam. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, ulusal marşımızı tüm dünyaya dinletip, bayrağımızı göndere çektirmek arzusundayız.
     (MUH-YHO-MTE)
<< Önceki Haber Güreşte ASKİ ağırlığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER