Hafızlık eğitimlerini tamamlayanlar için tören düzenlendi

Hafızlık eğitimlerini tamamlayanlar için tören düzenlendi -Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Karınca kararınca yardımcı olarak, bu hizmetin içinde olmalıyız


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafızlık eğitimlerini tamamlayan 17 hafize için düzenlenen düzenlediği taç giyme törenine katıldı.
     Kepez İlçe Müftülüğünce, Haşim İşcan Kültür Merkezinde düzenlenen törene Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Müftü Vekili İbrahim Keser, Kepez İlçe Müftüsü Kemal Uçkun ile öğrenciler ve aileleri katıldı.
     Tütüncü, Kepez Merkez Kız Kuran Kursundaki hafızlık eğitimlerini 12 ayda tamamlayarak taç giymeye hak kazanan 17 hafizeyi başarılarından dolayı kutladı ve çeşitli hediyeler verdi.
     Tütüncü, yaptığı konuşmada, yüzyıllar boyunca Kurana hizmet etmiş, Kuranı elden ele, dilden dile, ülkeden ülkeye, taşımış bir milletin evlatları olduklarını belirterek, Milletimize, ecdadımıza layık olabilmek için Kuran-ı Kerimin hizmetinde olmalıyız. Kimimiz öğreterek, kimimiz öğrenerek, kimimiz yazarak, kimimiz okuyarak, kimimiz de karınca kararınca yardımcı olarak bu hizmetin içinde olmalıyız dedi.
     Kepez Belediyesi olarak, Kuran kurslarında eğitim görenlerin her zaman yanında olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Tütüncü, bundan sonra da desteklemeye de devam edeceklerini kaydetti.
     Tütüncü, geçtiğimiz yıllarda hafızlık eğitimini 12 aydan önce tamamlayan öğrencileri umre ile ödüllendirdiklerini belirterek, bu yıl da aynı başarıyı gösteren 4 hafizeyi, hocalarıyla umreye göndereceklerini kaydetti.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hafızlık eğitimlerini tamamlayanlar için tören düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER