Hakemler Simavda bir araya geldi

Hakemler Simavda bir araya geldi -6 ilde görev yapan futbol hakem ve gözlemcileri, aileleriyle Simavda tatil yaptı


KÜTAHYA (A.A) - Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şubesince düzenlenen organizasyonda, 6 ilden 180 hakem ve gözlemciler, Simavda aileleriyle tatil yaptı.
     Derneğin Kütahya Şube Başkanı Faruk Oyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Balıkesir, Kütahya, Bursa, Bilecik, Eskişehir ve Yalovada görev yapan 180 hakem ve gözlemcinin Simavda çeşitli sportif etkinliklere katıldığını bildirdi.
     Hakem ve gözlemcilerin aileleriyle Eynal ve Çitgöl kaplıcalarında iki gün tatil yaptığını belirten Oyar, Burada hem tatil yaptık hem de mesleğimizin sorunlarının çözümünü masaya yatırdık. Simav ve Çitgölde bizi ağırlayan protokol ve derneğimizin yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim dedi.
     Simavdaki etkinliklere Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Halit Gerçeker, Dernek Genel Sekreteri Etem Atasoy, Müdür Kemalettin Bayyar, üst klasman hakemi Mesut Çalık, üst klasman yardımcı hakemi Mehmet Kağan Bingöl, İl Hakem Kurulu başkanları, şube başkanları, il eğitmenleri, ulusal hakemler, ulusal yardımcı hakemler, bölgesel hakemler, bölgesel yardımcı hakemler, il hakemleri ve gözlemcilerin katıldığını dile getiren Oyar, iller arası futbol turnuvasında finalde Bursayı 1-0 yenen Kütahya hakem ve gözlemcilerinin birinciliği kazandığını kaydetti.
     (ZT-SDT-MRS)
<< Önceki Haber Hakemler Simavda bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER