Hakkaride Gönülden Mektuplar projesi

Hakkaride Gönülden Mektuplar projesi -Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce başlatılan projeyle, farklı illerde yaşayan öğrenciler, Hakkarili öğrencilere mektup ve kitap gönderdi


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince başlatılan Gönülden Mektuplar projesi kapsamında Mersin ve Hataydaki öğrenciler, Hakkarili öğrencilere mektup ve kitap gönderdi.
     Yürütülen projeyle önce Hakkari Sermaye Piyasası Kurulu İlköğretim Okulu öğrencileri, kardeş okul olarak belirledikleri Hataydaki Antakya Feridun Tınaztepe İlköğretim Okulu öğrencilerine kitap ve dergi ile ihtiyaçlarını içeren bir mektup gönderdi.
     Mektubu alan Antakyadaki öğrenciler, diğer kardeş eğitim kurumu Mersin Gazi İlköğretim Okulu öğrencileriyle işbirliği yaparak yazdıkları mektuplar ile temin ettikleri kitap, dergi ve bazı eğitim materyallerini, Hakkarideki arkadaşlarına ulaştırılmak üzere Hakkari Emniyet Müdürlüğüne gönderdi.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Seçkin Akdoğan, kendilerine ulaşan paketleri beraberindeki polislerle Sermaye Piyasası Kurulu İlköğretim Okulundaki öğrencilere teslim etti.
     Öğrenciler, mektupları okuduktan sonra projeyi hazırlayanlara ve mektup arkadaşlarına teşekkür etti.
     Akdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şube olarak başlattıkları projeyle öğrenciler arasında köprü oluşturduklarını belirterek, Biz batıyla doğunun köprüsü olduk. Öğrenciler arasında oluşan bu güzel ortamın ileride daha da gelişmesini diliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Berin Arslan Çetin / Sema Kaplan
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Hakkaride Gönülden Mektuplar projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER