Hakkaride bayramlaşma töreni

Hakkaride bayramlaşma töreni


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, Kurban Bayramında insanların yüzünün güldüğünü söyledi.
     Kurban Bayramı dolayısıyla Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Vali Alimoğlu, burada kurum müdürleri ile tek tek bayramlaştı.
     Alimoğlu, yaptığı konuşmada, bayramın birinci günü itibarıyla henüz olumsuz bir olayla karşılaşmadıklarını belirterek, Sokaklarda yüzü gülen insanlar var, canlılık var, çocuklar var. Bunun artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu münasebetle sizlerin, Hakkarililerin, bütün milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah iyi ve güzel haberlere, güzel işlere devam ederiz dedi.
     Programın ardından Hakkari Devlet Hastanesine giden Alimoğlu, servislerde tedavi gören hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
     Alimoğlu, yakından ilgilendiği hastalara çeşitli hediyeler verirken, çocuklara ise oyuncak hediye etti.
     Vali Alimoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Polisevi ve İl Jandarma Komutanlığına giderek güvenlik güçleriyle bayramlaştı.
     Programa Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, İl Jandarma Komutanı Albay Mahmut Çağlayan, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, AK Parti İl Başkanı Abdulmecit Tarhan ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Nevzat Taş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Hakkaride bayramlaşma töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER