Hakkaride izinsiz gösteri

Hakkaride izinsiz gösteri -Kentte düzenlenen yaz şenliğinin ardından izinsiz gösteri yapan bir grup, polise havai fişek, molotofkokteyli ve taşla saldırdı -Polis, göstericileri biber gazı ve basınçlı su kullanarak dağıttı


HAKKARİ (A.A) - Hakkaride düzenlenen yaz şenliğinin ardından izinsiz gösteri yapan bir grup, polise havai fişek, molotofkokteyli ve taşla saldırdı.
     Hakkari Belediyesi ile Fekiye Teyran Kültür ve Sanat Merkezi tarafından Bulvar Caddesindeki belediye binası önünde yaz şenliği düzenlendi.
     Geç saatlere kadar devam eden şenliğin ardından katılımcılar arasındaki bir grup, polis lojmanları yakınında güvenlik önlemi alan polise taş ve havai fişeklerle saldırdı.
     Daha sonra çevre yoluna barikat kuran göstericiler, bölgeye giden polis ekiplerine taş, molotofkokteyli ve havai fişekli saldırıda bulundu.
     Polis, bunun üzerine biber gazı ve basınçlı su kullanarak göstericileri dağıttı.
     Ara sokaklara dağılan göstericilerin eylemi devam ederken, kent merkezinde bayram alışverişine çıkan bazı aileler, evlerine gitmekte güçlük çekti.
     Zırhlı araçların arkasına gizlenerek olayları izleyen vatandaşların, polislerin yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldığı görüldü.
     Olaylar sırasında biber gazından etkilenen bir kişi ise vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı.
    
     Muhabir: Nevzat Taş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Hakkaride izinsiz gösteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER