Hakkaride terörle mücadele

Hakkaride terörle mücadele -İHAlardan alınan görüntüler üzerine başlatılan operasyonlarda çok sayıda mühimmat ile silah ele geçirildi


HAKKARİ (A.A) - Hakkaride güvenlik güçleri tarafından sürdürülen operasyonlarda, çok sayıda mühimmat ile silah ele geçirildi.
     Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, istihbarat çalışmaları ve insansız hava araçlarından alınan görüntüler sonucunda, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat ekiplerinin katılımlarıyla operasyonlar düzenlendiği belirtildi.
     Açıklamada, İlimizde icra edilen operasyonlar kapsamında, Hakkari-Çukurca karayolu Şine Köprüsünün 2 kilometre güneyinde, yol kenarında 1 adet 40 kilogramlık top mermisi ve yaklaşık 5-6 kilogram A4 patlayıcı madde, Yüksekova ilçesi Dilektaşı köyü mevkinde 2 adet el bombası, 1 adet roketatar mühimmatı, 1 adet roketatar sevk fişeği, 1 adet kasatura ve 1 adet G-3 piyade tüfeği şarjörü, 34. Şemdinli Hudut Tugay Komutanlığı unsurlarınca Şemdinli ilçesi Bağlar köyü Korsite Tepe bölgesinde 1 adet 14.5 milimetrelik doçka uçaksavar silahı ele geçirilmiştir. İlimizde emniyeti ve huzuru sağlamakla görevli güvenlik kuvvetlerimizce terörü önleyici faaliyetlere halkımızın da desteğiyle azim ve kararlılıkla devam edilmektedir denildi.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Hakkaride terörle mücadele Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER