Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -HAS Parti Düzce İl Başkanı Aydın: Hepimizi derinden üzen, anne ve babaların yüreğine ateş düşüren bu saldırıyı kınıyor, lanetliyoruz


DÜZCE (A.A) - Halkın Sesi Partisi (HAS) Düzce İl Başkanı Halil Aydın, Hakkarideki terör saldırısına ilişkin, herkesi derinden üzen, anne ve babaların yüreğine ateş düşüren hain saldırıyı kınadıklarını ve lanetlediklerini bildirdi.
     Aydın, yayımladığı mesajda, saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, uluslararası terör siyasetini yönlendiren odakların bir kez daha kendini gösterdiğini ifade etti.
     Evlatların ölmediği bir ülke istediklerini vurgulayan Aydın, mesajında şunları kaydetti:
     Hakkarinin Dağlıca bölgesinde PKK tarafından yine askeri bir karakola baskın yapılarak gencecik evlatlarımız vurulmuştur. Hepimizi derinden üzen, anne ve babaların yüreğine ateş düşüren bu saldırıyı kınıyor, lanetliyoruz. Türkiye ne zaman Kürt meselesini çözmek için adımlar atsa, birtakım karanlık mahfiller bunu baltalama çabasına girmektedir.
     Uluslararası terör siyasetini yönlendiren odaklar, Kürt sorununun bitmesini istemediği gibi sürekli kan aksın, çatışma olsun, kavga devam etsin istiyor. Millet olarak bu oyuna gelmeyeceğiz. Her türlü oyuna rağmen bu ülkenin mensupları olarak kardeşçe ve barış içerisinde yaşama irademizi göstermeliyiz. Dağlıcada şehit düşen askerlerimize rahmet, yaralı gençlerimize şifalar, şehitlerimizin anne, baba ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Silahlı Kuvvetler camiasının ve ülkemizin başı sağ olsun.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER