HAS Parti Antalya Teşkilatından Kurtulmuşa destek

HAS Parti Antalya Teşkilatından Kurtulmuşa destek


ANTALYA (A.A) - AK Parti ile bütünleşme kararı alan HAS Partinin Antalya İl Başkanı Ulaş Göktaş, teşkilat olarak her zaman Prof. Dr. Numan Kurtulmuşun yanında olacaklarını söyledi.
     Göktaş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 1 Kasım 2010da kurulan partilerinin yaklaşık 2 yıllık siyasi çalışmanın ardından 19 Eylül 2012 tarihinde olağanüstü kongreyle kapatıldığını belirtti.
     HAS Partinin insanları sağ, sol, Alevi, Sünni, Kürt, Türk diye hiçbir zaman ayırmadığını, herkesi kucaklayan bir anlayışla hizmet ettiğini dile getiren Göktaş, köy köy, belde belde, ilçe ilçe dolaşarak vatandaşlara kendilerini anlattıklarını kaydetti.
     Seçim döneminde yeterince oy alamadıklarını, ama halkın sevgisini, beğenisini, takdirini toplayan bir parti olduklarını ifade eden Göktaş, bulundukları her yerde doğrunun yanında, yanlışın karşısında olduklarını kaydetti.
     Bu anlayışın farklı bir parti içinde olsalar da devam edeceğini vurgulayan Göktaş, Genel başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuşun her zaman yanındayız. Bize nerede görev verirse orada yer alacağız dedi.
     AK Parti ile sağlanan bütünleşmenin bir koalisyon olmadığına dikkati çeken Göktaş, bu nedenle ortada herhangi bir pazarlığın da söz konusu olmadığını bildirdi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kurtulmuşa bir teklif geldiğini ve bu teklifin değerlendirilmesiyle iki parti arasında bütünleşme sağlandığını anlatan Göktaş, Hiçbir zaman parti içinde görev alma gibi bir koşulumuz olmadı, ama bize görev verildiği takdirde yerine getirmeye hazırız diye konuştu.
     Pazartesi gününden itibaren parti binasını boşaltacaklarını kaydeden Göktaş, bütünleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber HAS Parti Antalya Teşkilatından Kurtulmuşa destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER