HAS Parti Kurucular Kurulu ve Danışma

HAS Parti Kurucular Kurulu ve Danışma Meclisi üyesi Cihan: -Başbakan tarafından genel başkanımıza yapılan birleşme teklifinin, Türkiye siyaseti açısından son derece önemli bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum


KARABÜK (A.A) - HAS Parti Kurucular Kurulu ve Danışma Meclisi üyesi Özlem Urgancıoglu Cihan, Başbakan tarafından genel başkanımıza yapılan birleşme teklifinin, Türkiye siyaseti açısından son derece önemli bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum dedi.
     Cihan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kamuoyunun da yakından izlediği gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuşun bir görüşme yaptığını ve bu görüşmede bir bütünleşme süreci için fikirlerin konuşulduğunu söyledi.
     Genel Başkanlarının bütünleşme teklifini, Merkez Yürütme Kurulu ile görüştüğünü, il başkanları ve genel idare kurulu ile de görüşeceğini anlatan Cihan, Yeni Türkiyenin inşa edilmesinde, millet egemenliğinin bütünüyle sağlanmasında, Türkiyeyi gerçekten daha ileriye götürecek adımların atılmasında, bir bütünleşme süreci içerisinde fikirlerimizle, ilkelerimizle ne tür katkılar sağlayabileceğimiz hususunu konuşuyoruz. Başbakan tarafından genel başkanımıza yapılan birleşme teklifini, Türkiye siyaseti açısından son derece önemli bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum. Böylelikle gerek Başbakan gerekse genel başkanımız ülkemizin ve milletimizin çıkarları doğrultusunda kurulacak her türlü birlikteliğe acık olduklarını bir kere daha göstermişlerdir diye konuştu.
     Cihan, bu süreçte partisinin kurucusu olma sıfatıyla, bu sürecin sağlıklı yürütülebilmesinin çok önemli olduğu inancıyla üzerine düşeni yapmaya hazır olduğumu ve bu sürecin ülkeye hayırlı olmasını dilediğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber HAS Parti Kurucular Kurulu ve Danışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER