Hastanede asansör boşluğuna düşen personel yaralandı

Hastanede asansör boşluğuna düşen personel yaralandı


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Devlet Hastanesinde asansör boşluğuna düşen bir personel yaralandı.
     Hastanede taşeron firmaya bağlı olarak çalışan Meral Demirtaş (26), yemek servisi yaptığı sırada ikinci kattaki asansöre binmek istedi. Sırtı asansöre dönük olduğu için kabinin yerinde olmadığını fark etmeyen Demirtaş, boşluğa düştü.
     Hastanenin acil servisinde tedavi altına alınan Demirtaşın sol ayağının kırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hastanede görevli Türkan Yeşil, mesai arkadaşı Demirtaş ile asansöre yöneldiklerini söyledi.
     Yemek dağıtım arabasını sırtı dönük halde asansöre almak isteyen Demirtaşın bir anda boşluğa düştüğünü belirten Yeşil, "Yemek arabasını tutmasaydım Allah korusun canından olabilirdi" dedi.
     Demirtaşın ağabeyi Ulaş Demirtaş ise kabin üst katta olduğu zaman asansörün kapısının açılmaması gerektiğini ifade etti.
     Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Erdem Kaya da yetkili servisle imzaladıkları sözleşme kapsamında asansörlerin belirli periyotlarda bakımının yapıldığını belirterek, "Kötü bir kaza. Kapının neden açıldığı yetkili servis tarafından belirlenmeye çalışılıyor" diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatma Çıray
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Hastanede asansör boşluğuna düşen personel yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER