Hatayda Hollanda bağlantılı uyuşturucu operasyonu

Hatayda Hollanda bağlantılı uyuşturucu operasyonu -Yaklaşık 7 aydır 4 ilde yürütülen operasyon kapsamında, 109 kilo 560 gram eroin ele geçirildi, 16 kişi yakalandı


HATAY (A.A) - Uluslararası uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen suç örgütüne yönelik yaklaşık 7 aydır 4 ilde sürdürülen operasyon kapsamında, 109 kilo 560 gram eroin ele geçirildi, olayla ilgili 16 kişi yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen suç örgütüne yönelik yaklaşık 7 aydan bu yana İstanbul, Diyarbakır, Hakkari ve Hatayda eş zamanlı operasyonlar düzenledi.
     Bu illerden Hollandaya uyuşturucu ticareti yapıldığının tespit edildiği operasyonda, bu 4 ilin yanı sıra Hollandada 16 kişi yakalandı. Şüphelilerden daha önce adliyeye sevk edilen 3ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
     Hatayda toplam 109 kilo 560 gram eroin ele geçirilen operasyonda, örgütün liderliğini yaptığı iddia edilen M.S.A (47) ile O.K (37) ve F.C (42) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Diğer illerden gözaltına alınan şüphelilerin de emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hatayda Hollanda bağlantılı uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER