Hayırsever iş adamına Vali Demirden plaket

Hayırsever iş adamına Vali Demirden plaket


DENİZLİ (A.A) - Denizli Valisi Abdülkadir Demir, kendi ismini verdiği ilkokulun yapımına destek veren hayırsever iş adamı Osman Özgüre eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
     Servergazi Mahallesindeki 32 derslikli Osman Özgür İlkokulunda düzenlenen törene Vali Abdülkadir Demir, hayırsever iş adamı Osman Özgür, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
     Vali Demir, törende yaptığı konuşmada, hayırsever iş adamı Osman Özgüre eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
     Hayırsever iş adamının katkısı ile okulun çok daha çabuk yapıldığını belirten Demir, Hayırseverimizin katkısı ile okulumuz çok daha çabuk yapılmış. Çok güzel bir okul olmuş. İnsanlar her şeye sahip olabiliyorlar. Ama önemli olan insanların öldükten sonra isimlerinin yaşaması, bunun bir de eğitim kurumu yaptırarak gerçekleştirilmesi farklı bir anlam taşıyor. Hayırseverlerimizin topluma bıraktıkları en önemli eser ise okullar. Kendisine teşekkür ediyorum. Ülkemiz eğitim anlamında önemli bir mesafe kat etti. Ülkemizi çok daha güzel günler bekliyor dedi.
     Demir, konuşmasının ardından hayırsever iş adamı Osman Özgüre eğitime verdiği destekten dolayı plaket verdi. Sınıfları gezen Demir, öğrencilerle sohbet etti.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Hayırsever iş adamına Vali Demirden plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER