Hazırlık maçı

Hazırlık maçı -Sakaryaspor: 0 - Kahramanmaraş Belediyespor: 2


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor, hazırlık maçında aynı gruptaki Kahramanmaraş Belediyespora 2-0 yenildi.
     Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde yeni sezon hazırlıkları sürdüren Sakarya temsilcisi, sahaya Hüseyin, Aykut, Seçkin, Mustafa, Anıl, Enes, Çağrı, Furkan, Hacı, Levent ve Berat Aliden oluşan kadrosuyla çıktı.
     Kahramanmaraş ekibi ise Hayrettin, Oğuz, Halil, Akif, Tarık, Tolga, Fatih, Aydın, Bünyamin, Gökhan ve Tahir ile maça çıktı.
     Maçın ilk dakikalarında atak bir oyun sergileyen Kahramanmaraş Belediyespor, 9. dakikada Gökhanın golüyle öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken, Kahramanmaraş temsilcisi, 46. dakikada Oğuzun attığı golle maçı 2-0 galip tamamladı.
    
     -Maçın ardından-
    
     Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Sakaryaspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, her hazırlık maçında daha iyi bir görünüm vermeye çalıştıklarını söyledi.
     Bölükbaşı, kendi gruplarında yer alan bir takımla karşılaştıklarına işaret ederek, Her maçta daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Bizim için asıl önemli olan da bu. Bunun yanı sıra iyi olduğumuz yönleri geliştirmek istiyoruz dedi.
     Hazırlık maçlarında skordan çok, sahaya yansıtılan oyuna önem verdiklerini vurgulayan Bölükbaşı, daha iyi bir takım olabilmek için çabaladıklarını dile getirdi.
     Bölükbaşı, bu maçta daha çok genç oyunculara şans tanıdıklarına dikkati çekerek, Altyapıdan gelen oyuncuların oluşturduğu bir kadromuz var. Bu genç oyuncularımızın tecrübe kazanması için bu maçlar çok nemli. Burada edindikleri tecrübeyle daha iyi olacak şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER