Hemşehrilerinin Unakıtan sevgisi

Hemşehrilerinin Unakıtan sevgisi -Edirnede Musabeyli köyü sakinleri, hemşehrileri Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtanın sağlığına kavuşması için böbreklerinden birini bağışlamaya hazır olduklarını bildirdi


EDİRNE (A.A) - Edirnede Musabeyli köyü sakinleri, hemşehrileri Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtanın sağlığına kavuşması için böbreklerinden birini bağışlamaya hazır olduklarını bildirdi.
     AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlunun parti toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısı sonrası söz alan Musabeyli köyü sakinlerinden Ercan Beyazkoç, Müezzinoğlundan bir ricasının olduğunu belirtti.
     Beyazkoç, köy sakinlerinin bir kararını açıklamak için söz aldığını ifade ederek, Musabeyli köy sakinleri, muhtarımız, ihtiyar heyeti beni görevlendirdi. Bir karar aldık, 18 yaşından büyük 40 yaşından küçük kadın ve erkekler, bir böbreğimizi uysun uymasın, eski Maliye Bakanımız Kemal Unakıtana bağışlıyoruz. Bu kararımızı Unakıtana iletmenizi rica ediyoruz dedi.
     Müezzinoğlu da bir hekim olarak Musabeyli köyü sakinlerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, tüm Türkiye kamuoyundan organ bağışı konusunda duyarlı olmalarını beklediğini söyledi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Hemşehrilerinin Unakıtan sevgisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER