Hentbol

Hentbol -İzmir Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gençoğlu: -Amacımız, Ardeşen ve Maltepe maçlarını kazanarak Avrupa Kupası maçları öncesi moral bulmak


İZMİR (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyesporun teknik direktörü Celal Gençoğlu, amaçlarının Ardeşen ve Maltepe maçlarını kazanarak Avrupa Kupası maçları öncesi moral bulmak olduğunu söyledi.
     Yapılan yazılı açıklamaya göre, ligin ilk maçında evinde Rize Ardeşene kaybeden, ikinci maçında Araç Belediyespor karşısında ligdeki ilk galibiyetini alan İzmir Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Kupasında bir üst tura çıkma mücadelesi verecek.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Antrenör Celal Gençoğlu, lig mücadelesinde Rize Ardeşene şanssız bir şekilde kaybettiklerini, Türkiye Kupasında karşılaşacakları rakiplerinden rövanşı almak istediklerini belirtti.
     Gençoğlu, Onlar bizi ligde yendiler, şimdi biz de kupada rakibimizi yenip bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Daha sonra hafta sonu oynayacağımız Maltepe Belediye Gençliki yenerek kayıpsız geçmek istiyoruz. Lige Avrupa Kupası maçları nedeniyle 1 aylık ara verilecek. Biz de bu süre zarfında Kupa Galipleri Kupasında oynayacağımız İsviçrenin Yellow Wiinterthur karşılaşmasına hazırlanacağız. Amacımız Ardeşen ve Maltepe maçlarını kazanarak Avrupa Kupası maçları öncesi moral bulmak.
     Rize Ardeşen Gençlik Spor-İzmir Büyükşehir Belediyespor arasındaki Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşması 18 Eylül saat 14.30da Ardeşen Vali Erdal Ata Stadyumu Kapalı Spor Salonunda oynanacak.
    
     Muhabir: Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER