Hentbol

Hentbol -Türkiye A milli takımı, Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçları kapsamında Mersinde Fransa ile karşılaşacak


MERSİN (A.A) - Hentbol Türkiye A Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçları kapsamında Mersinde, Fransa ile karşılaşacak.
     Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersinin merkez Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Güllü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersinin hentbolda bir dünya markasını ağırlamaya hazırlandığını söyledi.
     Yenişehir Spor Salonunda 4 Kasım Pazar günü Türkiye A milli takımının Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçları kapsamında Fransa ile karşılaşacağını ifade eden Güllü, Rakip takım Fransa, Avrupa, dünya ve son olarak olimpiyat şampiyonu oldu. Bu yüzden zorlu bir maç olacak. Ama hentbol adına güzel şeyler yapabilmek için çaba göstereceğiz dedi.
     Güllü, milli takımın 1 Kasımda, Fransanın ise 2 Kasımda Mersine geleceğini dile getirerek, her iki takımın da maç için son hazırlıklarını kentte yapacağını kaydetti.
     Mersinlileri Türk bayraklarıyla salona davet eden Güllü, Fransız ekibe karşı, Türkiyenin misafirperverliğini göstermek istiyoruz. Bu noktada halkımızın desteğine de önemli ölçüde ihtiyaç duyuyoruz. Mersinlilerin bu çağrımıza kulak vereceğine inanıyorum diye konuştu.
     Karşılaşma Yenişehir Spor Salonunda saat 19.00da başlayacak.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER