Hentbol

Hentbol -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Durak: Anadolu Üniversitesi maçını kazanarak galibiyet serisine başlangıç yapmak istiyoruz


RİZE (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde yarın sahasında Anadolu Üniversitesini konuk edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, rakibini yenerek galibiyet serisine başlangıç yapmak istiyor.
     Antrenör Hüsnü Kemal Durak, karşılaşmanın hazırlıklarını Ayderde kondisyon ağırlıklı bir kamp yaparak gerçekleştirdiklerini ve maça hazır olduklarını belirtti.
     Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünde gelecek adına çok güzel görüntüler olduğunu ifade eden Durak, Biz kısa dönem içinde yeni bir yapılanma içinde olan takımımızı istenilen ve belirlenen hedeflere doğru sağlıklı bir şekilde yürütüyoruz. Önümüzde 4 hedef maçımız var. İlkini yarın Anadolu Üniversitesi ile yapacağız. Arkasından 3 maç daha var. Bunun bilinciyle iki gün Ayderde kamp yaptık. Anadolu Üniversitesi maçını kazanarak iyi bir seriye başlangıç yapmak istiyoruz dedi.
     Durak, kendilerine kamp imkanı sağlayan yönetim kuruluna ve Çamlıhemşin Kaymakamı Hasan Gündoğduya çok teşekkür etiklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER